Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Το Εκπαιδευτήριο Σκύλων μας στα Βόρεια προάστια

Καλώς ήρθατε στον χώρο του K9 Citizen- Dog Training Club! Η Έλλη Ρέρρα και ο Φώτης Ζόγκας κατανοώντας απόλυτα τις ανάγκες των σκύλων και των ιδιοκτητών τους οι οποίοι ζουν σε αστικό περιβάλλον δημιούργησαν με πολύ αγάπη έναν καταπράσινο χώρο στα βόρεια προάστια της Αττικής και συγκεκριμένα στον Διόνυσο με σκοπό να καλύψουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις ενός σκύλου στην πόλη. Οι επισκέπτες του κατάλληλα διαμορφωμένου χώρου του K9 Citizen- Dog Training Club έχουν την πολυτέλεια να προσφέρουν στους τετράποδους φίλους τους μια πλήρη γκάμα από υπηρεσίες πάντα υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτών μας. Στις εγκαταστάσεις μας ο σκύλος σας θα μπορέσει να παρακολουθήσει όλα τα προγράμματα εκπαίδευσης που προσφέρει η σχολή μας όπως:

Επιπλέον θα μπορέσει να τρέξει, να παίξει και να εκτονωθεί χρησιμοποιώντας τα παιχνίδια του χώρου μας όπως άλματα, σλάλομ, τούνελ, εμπόδια κτλ!

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να γνωριστούμε από κοντά και να προσφέρουμε στον σκύλο σας ότι τον κάνει χαρούμενο!

Συνεργάτες:
εκπαίδευση σκύλου στα βορεια προαστια

“Ο σκύλος είναι το μόνο πράγμα στην γη, που σ’ αγαπάει περισσότερο απ’ ότι αγαπάς εσύ τον εαυτό σου”

Josh Billings