Υπηρεσίες Εκπαίδευσης Σκύλου

Δείτε παρακάτω μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Εκπαιδευτήριο Σκύλων μας στα Βόρεια Προάστια.

Μοιραστείτε το:

Εκπαίδευση Σκύλου στα Βόρεια Προάστια

Εκπαιδευτήριο Σκύλων K9 Citizen

Ο κάθε σκύλος όπως και ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, συνεπώς μοναδικές είναι και οι ανάγκες του. Η εκπαίδευση σκύλου επομένως αποτελεί πλέον επιτακτική ανάγκη εάν επιθυμούμε να έχουμε κοντά μας έναν σύντροφο ισορροπημένο και χαρούμενο. Η φιλοσοφία της εκπαίδευσης σκύλου στο K9 Citizen- Dog Training Club είναι να αξιολογούμε τον κάθε σκύλο ξεχωριστά και να δημιουργούμε προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του.

Ποια είναι η Βασική Αρχή Εκπαίδευσης σκύλου:

Η βασική αρχή της εκπαίδευσης σκύλου στο K9 Citizen- Dog Training Club είναι η δημιουργία κοινής γλώσσας επικοινωνίας με τον τετράποδο φίλο μας, προκειμένου όχι μόνο να αποφεύγονται οι προστριβές και οι ανεπιθύμητες συμπεριφορές αλλά να δημιουργούνται σχέσεις που βασίζονται στην αλληλοκατανόηση και τον σεβασμό. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι όταν μιλάμε για εκπαίδευση σκύλου, μιλάμε για μια διαδικασία που αφορά όλη την οικογένεια, καθώς όλα τα μέλη της αποτελούν πλέον την αγέλη του σκύλου μας. Συνεπώς είναι μια διαδικασία στην οποία δημιουργούνται κοινοί τρόποι επικοινωνίας αλλά και πνεύμα σύμπνοιας και ομαδικότητας.

Γιατί να εκπαιδεύσω τον σκύλο μου?

Σκοπός της εκπαίδευσης σκύλου είναι να καλυφθούν όλες οι ανάγκες που πιθανόν να υπάρχουν. Ενδεικτικά αναφέρουμε την κοινωνικοποίηση του σκύλου μας με διάφορα ερεθίσματα (άνθρωποι, σκυλιά, καταστάσεις κτλ), την βασική υπακοή, την σωματική και πνευματική εκτόνωση αλλά και πιο ιδιαίτερα όπως την εκπαίδευση σκύλου φύλακα. Η εκπαίδευση σκύλου στο K9 Citizen- Dog Training Club βασίζεται στην θετική ενίσχυση του σκύλου, τη δημιουργία σχέσης μαζί του αλλά και στην κατανόηση της αρνητικής συμπεριφοράς προκειμένου να επιλυθεί.

Η εκπαίδευση στον δικό μου σκύλο θα λειτουργήσει?

Πολλές φορές θεωρούμε ότι η εκπαίδευση σκύλου δεν θα λειτουργήσει στον δικό μας σκύλο λόγω ηλικίας, φυλής ή άλλων παραγόντων όμως αυτό δεν ισχύει καθώς όπως προαναφέραμε ο κάθε σκύλος είναι μοναδικός και οφείλουμε να τον αντιμετωπίσουμε με αυτόν τον τρόπο δημιουργώντας ένα ατομικό πρόγραμμα εκπαίδευσης σκύλου ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια δωρεάν αξιολόγηση του σκύλου και τον αναγκών σας στον χώρο μας!

Σας ενδιαφέρει κάποια από τις υπηρεσίες μας?

Ελάτε να φτιάξουμε από κοινού ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μαθημάτων σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Πότε θα μπορούσατε να τα πούμε από κοντά?

FAQs

Όσο μικρότερος σε ηλικία είναι ο σκύλος μας τόσο μεγαλύτερη είναι η ικανότητα του στην μάθηση. Προτιμάμε η εκπαίδευση του να ξεκινήσει από την πρώτη κιόλας μέρα που θα μπεί στο σπίτι μας ώστε από αποφευχθούν άσκοπα λάθη και συγκρούσεις.

Ποτέ δεν είναι αργά για να εκπαιδεύσουμε τον σκύλο μας. Σε οποιαδήποτε ηλικία και αν είναι υπάρχει πάντα τρόπος να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα αρκεί ο σκύλος να είναι υγιής.

Επιβάλλεται να παραβρίσκεστε σε όλα τα μαθήματα του σκύλου σας γιατί στην πραγματικότητα αυτός που εκπαιδεύεται δεν είναι ο σκύλος αλλά ο άνθρωπος. Μέσω αυτής της διαδικασίας ο σκύλος σας μαθαίνει από το πρώτο κιόλας μάθημα να συνεργάζεται μαζί σας και όχι με κάποιον ξένο.

Το κόστος της εκπαίδευσης διαφέρει ανάλογα με το είδος της εκπαίδευσης που θα χρειαστείτε και τον αριθμό των μαθημάτων. Στο K9 CITIZEN γνωρίζοντας την αναγκαιότητα της εκπαίδευσης σε συνδυασμό με τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες διατηρούμε προσιτές τις τιμές ώστε η εκπαίδευση να είναι προσβάσιμη για όλους.

Τα μαθήματα γίνονται είτε κατ’ οίκον είτε στον χώρο μας. Σεβόμενοι τις διαφορετικές ανάγκες και δυνατότητες του κάθε ανθρώπου και του κάθε σκύλου αφού αξιολογήσουμε τον σκύλο σας θα αποφασίσουμε από κοινού πιο πρόγραμμα εκπαίδευσης σας ταιριάζει καλύτερα.