Βασική Υπακοή Σκύλου

Στο K9 Citizen- Dog Training Club γνωρίζουμε τη σημασία της βασικής υπακοής!

Μοιραστείτε το:

<< Πίσω στις Υπηρεσίες  |  Εκπαίδευση Σκύλου στην Βασική Υπακοή

Βασική Υπακοή Σκύλου

Πιστεύουμε ότι μια από τις μεγαλύτερες ανάγκες μας είναι να μπορεί ο σκύλος μας να παρευρεθεί χωρίς προβλήματα σε όλες μας τις κοινωνικές υποχρεώσεις και δραστηριότητες. Ουσιαστικά να μπορεί να ζει αρμονικά μέσα στο ανθρώπινο περιβάλλον. Θεωρούμε λοιπόν ότι το πιο σημαντικό πρόγραμμα εκπαίδευσης που πρέπει να συμμετέχει τόσο ο σκύλος όσο και ο χειριστής είναι αυτό της βασικής υπακοής. Εμείς οι άνθρωποι  πήραμε την απόφαση να υιοθετήσουμε έναν σκύλο και να τον φέρουμε στην οικογένεια μας. Είμαστε και αυτοί που καλούμαστε να μάθουμε την ιδιαίτερη και μαγική γλώσσα του σκύλου ανεξάρτητα από το εάν ο σκύλος μας είναι μικρός η μεγάλος σε ηλικία, μικρόσωμος ή μεγαλόσωμος, εάν τον υιοθετήσαμε από κάποιο φιλοζωικό σωματείο, εάν τον σώσαμε από τον δρόμο ή εάν τον πήραμε από κάποιον επαγγελματία εκτροφέα.

Αυτό είναι κάτι που θα επιτύχουμε μόνο μέσω της βασικής υπακοής! Στο K9 Citizen- Dog Training Club η βασική υπακοή δεν έχει σαν σκοπό να καλύψει σε μικρό χρονικό διάστημα τα πιθανά κενά που ίσως υπάρχουν στη σχέση μας με τον σκύλο μας. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσει από την αρχή μια ισορροπημένη και ισχυρή επικοινωνία με αργά και σταθερά βήματα προόδου. Χωρίς βία ώστε να είμαστε σίγουροι ότι ο σκύλος θα εκπαιδευτεί με τις πιο σύγχρονες μεθόδους αποφεύγοντας στρεσογόνες καταστάσεις. 

εκπαίδευση σκύλου και βασική υπακοή σκύλου
εκπαίδευση σκύλου και βασική υπακοή σκύλου

Τι γίνετε μετά το πέρας των μαθημάτων?

Μετά το πέρας των μαθημάτων της βασικής υπακοής εσείς και ο σκύλος σας σαν ομάδα πλέον θα μπορείτε να ζείτε αρμονικά μέσα στο σπίτι και να πηγαίνετε βόλτες χωρίς προβλήματα. Μέσω της βασικής υπακοής θα είστε σε θέση να επικοινωνήσετε με τον σκύλο σας με μία σειρά εντολών που θα διδαχτείτε όπως το να μην τραβάει στη βόλτα, να μην τρώει από κάτω, να περπατάει δίπλα, να κάθεται, να ξαπλώνει, να περιμένει μέχρι να γυρίσετε καθώς και να έρχεται με χαρά κοντά σας όποτε τον καλείτε.

Στο τέλος της βασικής υπακοής θα συμμετέχετε σε ομαδικά μαθήματα μαζί με άλλους ιδιοκτήτες που έχουν παρακολουθήσει και εκείνοι με επιτυχία τον κύκλο μαθημάτων βασικής υπακοής ώστε να εκτεθεί ο σκύλος σε αυξημένης δυσκολίας ερεθίσματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε εάν σας ενδιαφέρει το πρόγραμμα της βασικής υπακοής είναι να κλείσετε ένα ραντεβού για μία δωρεάν επίσκεψη στον χώρο μας. Έτσι θα αξιολογήσουμε τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του σκύλου σας και θα φτιάξουμε από κοινού ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μαθημάτων σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Σας ενδιαφέρει η βασική υπακοή σκύλου?

Ελάτε να φτιάξουμε από κοινού ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μαθημάτων σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Πότε θα μπορούσατε να τα πούμε από κοντά?
* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά