ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Οι εκπαιδευτές Σκύλων του K9 Citizen

εκπαίδευση σκύλου στον διονυσο
εκπαίδευση σκύλου στον διονυσο

Δείτε επίσης και τον χώρο του εκπαιδευτηρίου Σκύλων μας στα Βόρεια Προάστια και συγκεκριμένα στον Διόνυσο.

εκπαίδευση σκύλου στα βορεια προαστια
εκπαίδευση σκύλου και βασική υπακοή σκύλου

Έλλη Ρέρρα

Professional Dog Trainers Institute

Η Έλλη Ρέρρα ανακάλυψε την αγάπη της για τα σκυλιά στην ηλικία των 10 ετών όταν διέσωσε τον πρώτο της σκύλο. Η καριέρα που θα ακολουθούσε ήταν μονόδρομος και έτσι το 2016 αποφοίτησε με άριστα από την σχολή εκπαιδευτών σκύλων Professional Dog Trainers Institute όπου εκπαιδεύτηκε στους τομείς της ψυχολογίας σκύλων, προεκπαίδευσης κουταβιών, στην εκπαίδευση σκύλων πάνω στην βασική και προχωρημένη υπακοή, στην επίλυση προβληματικών συμπεριφορών και στην εκπαίδευση σκύλων άμυνας. Έκτοτε ασχολείται με την εκπαίδευση σκύλων και τον κυναθλητισμό.

Αρχικά με το άθλημα του Agility με τον τότε 6 ετών σκύλο της Bruno ένα ημίαιμο shih-tzu και αργότερα θέλοντας να διευρύνει τις γνώσεις της στα αθλήματα των σκύλων με το άθλημα του Mondioring με τον δεύτερο σκύλο της Aragorn βέλγικο ποιμενικό μαλινουά με τον οποίο έχει περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις BH/VT και Mondioring 1. Παρακολουθεί τις εξελίξεις στον τομέα της εκπαίδευσης σκύλων και όχι μόνο έχοντας λάβει μέρος στα σεμινάρια: «Οι πέντε διαστάσεις της επιθετικότητας», «Φυσικοθεραπεία στην άθληση», «Παροχή Α’ βοηθειών για τον σκύλο». Διατηρεί με τον συνάδελφο της Φώτη Ζόγκα εκπαιδευτήριο σκύλων στον Διόνυσο Αττικής.

Φώτης Ζόγκας

Professional Dog Trainers Institute

Ο Φώτης Ζόγκας γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά. Η αγάπη του για τα σκυλιά ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία καθώς η πρώτη συναναστροφή του με τους σκύλους άρχισε στην ηλικία των 6 ετών όπου μαζί με την οικογένεια του απέκτησαν τον πρώτο τους τετράποδο φίλο την Ήρα ένα γερμανικό ποιμενικό. Καθώς μεγάλωνε ασχολούταν ερασιτεχνικά με την εκπαίδευση των δικών του σκύλων, ενός δεύτερου γερμανικού ποιμενικού και ενός πιτ μπουλ, μέχρι που αποφάσισε να κάνει την αγάπη του για τους σκύλους επάγγελμα. Εισήχθει και αποφοίτησε με άριστα από την σχολή εκπαιδευτών σκύλων Professional Dog Trainers Institute όπου εκπαιδεύτηκε στους τομείς της ψυχολογίας σκύλων, προεκπαίδευσης κουταβιών, στην εκπαίδευση σκύλων πάνω στην βασική και προχωρημένη υπακοή, στην επίλυση προβληματικών συμπεριφορών και στην εκπαίδευση σκύλων άμυνας.

Μετά το τέλος των σπουδών του ξεκίνησε την ασχολία του με τον κυναθλητισμό και συγκεκριμένα με το άθλημα του Mondioring με τα δύο εργασιακά βέλγικα ποιμενικά μαλινουά του, την Aria και τον Ivar με τα οποία έχει περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις BH/VT και Mondioring 1. Επιπλέον ασχολείται με τα καθήκοντα προστασίας ως ερεθιστής. Στην συνεχή προσπάθεια του για την διερεύνηση των γνώσεων του πάνω στον τομέα των σκύλων παρακολουθεί συνέχεια σεμινάρια μεταξύ των οποίων: »Οι πέντε διαστάσεις της επιθετικότητας» »Φυσικοθεραπεία στην άθληση» »Παροχή Α’ βοηθειών για τον σκύλο». Είναι μέλος του σωματείου Αναγνωρισμένων Επαγγελματιών Εκπαιδευτών Σκύλων Ελλάδος και διατηρεί με την συνάδελφο του Έλλη Ρέρρα εκπαιδευτήριο σκύλων στον Διόνυσο Αττικής.

εκπαίδευση σκύλου στον διονυσο